top of page

QUI SOM

Centre Veterinari Mascota va ser fundat el 1989 per Montse Pascual Edo, veterinària.

Han passat més de 27 anys. La medicina veterinària ha evolucionat en tecnologia i especialització, procés que s'ha reflectit també en el nostre centre.

El primer local, amb tot just 50 m2 disposava, únicament, d'una petita sala de consulta i botiga. El 1992 vam ampliar la consulta veterinària, traslladant-la a un local independent davant de la seu inicial i, per fi el 1996 ens vam instal·lar al nostre actual emplaçament, al carrer Esquadres nº 22, en què, a més de guanyar espai hem crescut en tecnologia i serveis especialitzats.

 

El nostre objectiu continua sent el mateix: tenir cura de les vostres mascotes, generant un vincle de confiança amb vosaltres, proporcionant-vos la millor medicina preventiva i les solucions més apropiades en els processos de malaltia; recolzant en els moments difícils.

 

La prevenció és un aspecte primordial, especialment durant el primer any de vida del vostre cadell, en què el seu sistema immunitari és més sensible. Us guiem, durant el seu creixement tant pel que fa al seu estat físic com de conducta. Tot això sense restar importància a l'etapa geriàtrica. Els anys passen de pressa i si, a partir dels 8 anys, es planifiquen controls periòdics (cardio, dental, articular, ...) aconseguirem que el nostre animals gaudeixin d'una millor qualitat de vida i puguem gaudir-ne durant més temps.

Our Team
bottom of page